Over mij

Als zangeres vind ik het belangrijk om authentiek op het podium te staan en een oprechte beleving over te brengen, zowel bij intieme optredens zoals bruiloften als bij grotere evenementen.

Mijn muzikale ambities werden al vroeg duidelijk. In het mooie Brabant stond ik als kind op alles wat maar enigszins op een podium leek en volgde ik dans-, piano-, musical-, toneel- en zanglessen. Ik werd betoverd door alles wat er op het podium gebeurde en wilde dat ook zelf kunnen delen met anderen. Het was dan ook een logische stap om muziektheater te gaan studeren, en in 2014 heb ik mijn diploma gehaald aan de Fontys hogeschool voor de kunsten in Tilburg.

Je hebt me tegen het lijf kunnen lopen als verschillende personages in de Efteling of bij Center Parcs, in educatieve voorstellingen, of misschien heb je me wel eens voorbij zien komen in de verschillende bands en acts waarmee ik heb opgetreden op kleine,  maar ook grote evenementen, zoals Paaspop of de Nacht van de Militaire Muziek. Ook heb ik inmiddels op veel bruiloften een muzikale bijdrage mogen leveren tijdens de huwelijksceremonie, iets wat ik met veel liefde en dankbaarheid doe.

Mijn muzikale repertoire is veelzijdig en varieert van pop en jazz tot musical en soul. Als er een feestje gemaakt moet worden, sta ik met veel energie vooraan! Maar ook neem ik je tijdens een optreden graag mee op een reis met echte emotie en mooie melodieën.